You are beautiful
Welcome To My Blog . Follow please , thanks :> Follow or go back Home.
awe.awe. awe.awe.awesome
Jumaat, 6 April 2012 @ 7:19 PG | 0 Comment [s]

assalamualaikum readers,
30.3.12, memang ary paling best :)
xtahu lah sebab ape,hm tapy yg hanis tahu sejak tarikh tu hanis dapat mengenali dirinya :P
hm.first memnag x nak tidur dorm die sebab malu gile -__- tapy nk buat camne dorang tarik tngn hanis :(
masuk je dorm dier hanis trus duduk , dh lame tu hanis kena naik dorm nthen kene buat keceriaan dorm  :(
tapy sekejap je dlm setengah jam :) lepas siap tu hanis turun bawah nthen masuk dorm dier tengok tilam semuanye kat bwh ,terkejut dibuat nya :) hanis kene tidur sebelah dier :D memang segan giler ... tapy nk wat camne kene jugak :) ..hm , lepas tue hanis baring 2 and borakII ngn bimII ngn pipah :D dh lame tue baru lah borak ngn dier :) hm , dlm pukul 1 lebih barulah dapat tidur :) dlm pukul 3pagy hanis terjage sebb rase ader org peluk hanis , hanis terkejut gile :) lepas tu hanis tengok sape .. rupeII nye dia :) lepas tue hanis sambung tidur sampai kul 6 pagy, esok paginya skolah :) nthen lepas tuew naik bas hanis duduk belakang dier kitorang maen surat .memng awesome giler :) sekejap jer lepas je bdk convent naik kitorang tidur :') letih gile :( lepas tu ,balik dm pegy basuh baju and nampak dier :) lepas selesai je . kitorang kene kemas dorm untuk cat dorm :) memng letih giler :'( 


Older Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Behave your self here , thank you :>

Entry Profile Stuff Links


Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping