You are beautiful
Welcome To My Blog . Follow please , thanks :> Follow or go back Home.
awe.awe. awe.awe.awesome
Jumaat, 6 April 2012 @ 7:19 PG | 0 Comment [s]

assalamualaikum readers,
30.3.12, memang ary paling best :)
xtahu lah sebab ape,hm tapy yg hanis tahu sejak tarikh tu hanis dapat mengenali dirinya :P
hm.first memnag x nak tidur dorm die sebab malu gile -__- tapy nk buat camne dorang tarik tngn hanis :(
masuk je dorm dier hanis trus duduk , dh lame tu hanis kena naik dorm nthen kene buat keceriaan dorm  :(
tapy sekejap je dlm setengah jam :) lepas siap tu hanis turun bawah nthen masuk dorm dier tengok tilam semuanye kat bwh ,terkejut dibuat nya :) hanis kene tidur sebelah dier :D memang segan giler ... tapy nk wat camne kene jugak :) ..hm , lepas tue hanis baring 2 and borakII ngn bimII ngn pipah :D dh lame tue baru lah borak ngn dier :) hm , dlm pukul 1 lebih barulah dapat tidur :) dlm pukul 3pagy hanis terjage sebb rase ader org peluk hanis , hanis terkejut gile :) lepas tu hanis tengok sape .. rupeII nye dia :) lepas tue hanis sambung tidur sampai kul 6 pagy, esok paginya skolah :) nthen lepas tuew naik bas hanis duduk belakang dier kitorang maen surat .memng awesome giler :) sekejap jer lepas je bdk convent naik kitorang tidur :') letih gile :( lepas tu ,balik dm pegy basuh baju and nampak dier :) lepas selesai je . kitorang kene kemas dorm untuk cat dorm :) memng letih giler :'( 

mwehehe..
Sabtu, 17 Mac 2012 @ 11:16 PTG | 0 Comment [s]

hai.hai.
rindu kat blog niew < 3
xnak balik asrama bleyh x ..benci lah :(
esok dpt result seriusly takot ..:(
anyway aq berdoa jerw sedyh btol..
tomorrow dapat jumpe nurul athirah. rindu giler kat budak tuew...
esok maen surat ngn dier .. <3 
tomorrow gak dpt tengok dier kat dm.
cuty ni ohsem sangat sebab text ngn 3 org yg saya suke <3
cuty ni jugak aq jady BIBIK :(
tapy best xde lah boring sangat :)

yippie :B
Ahad, 11 Mac 2012 @ 9:04 PTG | 0 Comment [s]

hahahha...
tahun nie memang ohsem kan..?
nak tahu kenape , sebab hanis freedom tahun nisebab x payah nk fikir
pasal lelaki..tapy tahun gile asyik fikir pasal lelaki jea...tapy kali just fikir about FRIEND
IMISSMYFRIEND~ mwehehheeh...nak tahu sape ?
name dier haziqah basri
umur 14 tahun
tarikh lahir 5 mac 1998~
anyway selamat berbahagia ngn kawan baru ko~
aq nk jea ckp name kawan baru tapy x pe lah~
ramai sangat..weyh mane janji ko?
ko ckp yg ko x kan lupekan aq tapy ape yg dh jady~
terima kasih sebab ko penag buat aq menagis pasal ko...~

Zivilia Band - Aishiteru (With Lyrics).flv
Sabtu, 25 Februari 2012 @ 8:16 PTG | 0 Comment [s]


awak ingat lagy x lagu nie antara kie berdua....~
untk pengetahuan awak saya sayang awak.... <3
walaupun kite berjauhan still sayang antara satu sama lain tapy sekarang
maybe awak dh ader pengganti baru~ <3
ineedyou,imissyou,iwantyoucamebacktome.. <3

ST12 Saat Terakhir with lyric
@ 8:08 PTG | 0 Comment [s]


Indah dewi pertiwi _Aku Tak Berdaya( lyrics)
@ 6:48 PG | 0 Comment [s]


Irena Justine - Ingkar
@ 6:41 PG | 0 Comment [s]



Older Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Behave your self here , thank you :>

Entry Profile Stuff Links


Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping